- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a fidelionak a hátsó hangszórói akkusak, anno kifejezetten ez volt az igényem. Hülyeség volt. Egyszerűen vennem kellett volna oda egy S3000-et vagy Airpulse-t és nem bohóckodni a vezetéknélküli rendszerrel, sokkal olcsóbb lett volna és nem lett volna nagy kompromisszum a sztereó használat, most is azon működik 1000-ből 999-szer.
Csak sajnos nekem az Edifier később lett meg, és nagyon vágytam a kábelmentességre házimozi élménnyel.
Az ikeás cuccokról nem szívesen mondanék véleményt, mert nem hallottam még őket, de tartok tőle hogy ha ár / érték arányban valami nagyon ütőset tettek volna le az asztalra, akkor tele lenne vele az összes BestBuy fórum (ahogy pl. a LADDA akkukkal).
-
B1T3
addikt
Az Enebyről jókat mondanak a tesztek, de vedd figyelembe a linkeltnél, hogy az aksi nem alaptartozék, hanem további 6500 Ft-ba kerül. Ekkora összeg körül én a Doss Soundbox XL-re szavaznék a jobb mélyek miatt.
Plusz az említett Edifiertől jutottunk el ide, az pedig teljesen más kategória ár és hangzás szempontjából.
Lehet, tudnánk még jobbat is javasolni, ha a felső keretedet tudnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest