- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ati1979 #7590 üzenetére
Így már értem.
Én nem úgy látom mint Te. Ugyanazt láttam a Helsinkivel mint a tesztelő. Alacsony hangerőn erőtlen és tompább volt a hangzása mint pl. az Oslónak és a Koppenhagennek. Ugye elém tették mindhármat, majd nekiálltam nyúzni őket egy haverral. Ő azt mondta menet közben hogy vagy a "kicsit" vagy a "nagyot" venné. Én végül azért a nagyot választottam, mert a hordozhatóság beáldozható volt a felhasználási szokásom miatt.
Az Oslo nagyon-nagyon meggyőző volt, a Helsinki az én fülemnek és az én tesztanyagaimmal nem adta amit vártam. Bőven nem a gyártó kisebb és nagyobb variánsa között volt, hanem mintha egy teljesen más termék lenne. Nem tudom megfogalmazni jobban. Lehet ha egyedül tesztelem, ő lett volna a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Akvarisztika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest