- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ati1979 #7399 üzenetére
Nekem ez bőven elég lesz. Kicsi, könnyen hordozható, kiváló a hangja. Nem az űberelhetetlent kerestem, hanem egy számomra ésszerű megoldást. És a Denon nem fog csalódást okozni a hangjával.
Redneck
Még egy plusz pont az itthon vett Denon mellé, bár erről nem az Anker tehet. Hazai webshop alapból ad három év garanciát, és ami itt 52 ezer, azt az amazon 180 euróért adja (180x330=59400)
Finoman éreztetik, hogy a magyar mennyire egyenrangú unijós pógár. Nekik mi még mindíg Kelet-Európa vagyunk. Mi a nyomós ok arra, hogy amazon alap garancia van hazánkban, de kiterjesztett nincs? A Te euród kevesebbet ér mint egy osztráké?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest