- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Ati1979 #7245 üzenetére
"Ezek a melytulsulyos valamik nem az en vilagom."
Sajnos a dockin-ban egy picit jobban fel van húzva a kelleténél.
Volt már neked dockin d vmid?Vagy hallottál már szólni?Ma összehasonlítottam egy xb32-vel.Szépen szól az is!És nem csak magas/mély hangja van,kellemesen lehet hallani a közepet is.
Összemértem. :-)
Szerintem az enyém szebben és egy kicsit hangosabban szól,bár nem tekertem max-ra,nem akarom még teljesen hangerőn meghallgatni. (A sony tulajdonosa egyetértett velem.)
Viszont a közepet mindenképp jobban hallani a sony-ban.
Szerintem az is jó vétel lehet,ha vki nem akar 1-2hetet várni a külföldi csomagra.Egy vifa-val is összemérném egyszer. :-)) Gondolom,hogy esély nem lenne semmire,de legalább hallanám a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest