- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
Tényleg elképesztően jól szól sztereoban az m3 és m4. Mondjuk én tisztán kihallom a különbséget a kettő között, az m3 sokkal csilingelősebb, de a hangerővel lehet játszani. Van valami trükköd azonos hangerőre hozni a kettőt? Én most úgy lőttem be, hogy m4 maxra bass nélkül, m3 potija pedig 3 óránál.
-
Sz4bolcs
senior tag
Én holnap leszek tulajdonosa az m4 mellett egy m3-nak, azért kérdem. Azt gondoltam amúgy, hogy m3 valamivel kevésbé mélyorientált, azért is rendeltem m4 mellé. Az m4-nél sokat babráltam az első napokban eq-val, hogy a magasait kiemeljem, mert a füleim baromira nincsenek hozzászokva ennyi mélyhez, (egyáltalán a hangosabb zenéhez) és irritált, hogy elnyomják a közepet/magasat. Aztán most a napokban történt valami, már eq nélkül használom, és azt vettem észre, hogy vagy hozzászokott a fülem, vagy kitisztult a hangja, de sokkal jobban hallom elkülönítve a közepet/magasat. Nem nagyok tudok rájönni, mi történt. Ezeknél a kis hangcuccoknál van bejáratódás, ami ebben közrejátszhat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS notebook topic
- VoLTE/VoWiFi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest