Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
hát csak érted. ilyen szinten bármi lehetne a tesztben ami hasonló teljesítmény. én meghallgattam egy media marketben az extreme 2-t és egy extreme egyet és olyan szinten szólt jobban a kettes hogy az már összehasonlíthatatlan. ezért nincs relevanciája az összehasonlításnak... mindenesetre az ár az M4 mellett szól. de igazán nem tudom eldönteni.. én egy max ekkora méretű tuti hangszórót szeretnék 80 ezer forintig..
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Medence topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged