Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
hát csak érted. ilyen szinten bármi lehetne a tesztben ami hasonló teljesítmény. én meghallgattam egy media marketben az extreme 2-t és egy extreme egyet és olyan szinten szólt jobban a kettes hogy az már összehasonlíthatatlan. ezért nincs relevanciája az összehasonlításnak... mindenesetre az ár az M4 mellett szól. de igazán nem tudom eldönteni.. én egy max ekkora méretű tuti hangszórót szeretnék 80 ezer forintig..
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest