Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- 1 VII Japán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Ati1979
üzenetére
Belehallgattam ebbe a minirig 3-ba, hát nem semmi , hogy milyen hangereje van. Mély is van benne tisztessséggel, applikációról vezérelhető equaliser, meg rögtön tokkal jön gyárilag. Jó lenne élőben is meghallgatni egy ilyet, eléggé a lélektani összeghatáron mozog az ára.
Remélem megcsinálják egyszer jbl formában, hogy 2 db minirig 3 a két végében a csőnek, középen meg egy passzív radiátor
carl18
Te nem tudom, felsorolt pár típust, de igazából nem is ez a lényeg.Láttam pár tesztet, ahol pl azt mondta, hogy olyan a sony, mintha nem törödne a termékekkel, összeszedi a jó alkatrészeket, de csak beledobja a házba őket, és semmi hangolást nem végez a termékeken. igazából annyira nem figyeltem, mert abszolút nem követem a sony cuccokat, lehet éppen akár jó is hangja, de a bazári villogástól borsódzik a hátam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest