Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- uleFone Power
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
hatpersze
üzenetére
Szia!
Most voltam a boltban. Lehet, hogy nem kellett volna kiírnom ide, hogy Nagykanizsán van. Minden eltűnt! A Blaupunkt és az összes Jam Classic is, pedig volt 10 - 15 darab belőle. Csak a 8000 Ft -os Jam Trance Mini maradt meg. Gondolom valaki felvásárolta mindet és most megy a hirdetési oldalakra ...
Ne haragudj, de sajnos így már nem tudom betartani az ígéretemet!
Ha még nem beszéltél a pároddal, akkor már ne is tedd meg, mert ő is csak beleéli magát és csalódott lesz, mint most én.
Még egyszer bocsánatodat kérem! Talán, ha tegnap nem dolgoztam volna egész nap ... (Tegnapelőtt még meg voltak.)
Bocsi, még egyszer kérlek ne haragudj! -
glaci
őstag
válasz
hatpersze
üzenetére
Szia!
Az adat lapod Fejér megyét írt, azért írtam hogy Fehérvár, de Budapest Déli pályaudvarnál is oda tudom adni.
Az elutalás nem lényeg. Én inkább azon izgulok, hogy meglesz-e még, mire holnap el tudok menni érte. (Ma ugyanis most indulok dolgozni és majd csak este 9 -kor fogok vissza érkezni.)
Egyébként nem kicsi a cucc, ez igaz. Az áram felvétele szerintem nem lehet olyan nagy, hogy ne bírjon vele egy power bank, inkáb csak az kellemetlen, hogy "gyártani" kell hozzá egy USB kábelt. (Ha jól néztem, akkor olyan a csatija, mint a régi Nokia telefonoknak volt. Még az is lehet, hogy egy régi Nokia töltővel is el üzemel majd. Persze a mobilitás miatt akkor is praktikusabb a power bank vagy a C méretű akksi esetleg elem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Family Link
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő