- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
BIka hang? OMG Kérem azért ez egy kicsit overkill kijelentés.
Dockin D Fine vagy JBL Xtreme na azoknak talán valóban bika hangja van, de azért a FLIp 4 még mindig közelebb áll a cincogáshoz mint a Bika hanghoz.
Egy Harman Onyx studio ennek is bika hangja van például.26E tuti nem adnák egy Flip négyesért, Mikor 35E-be mozog az SRS XB40 akcióba.
(#5558) mcs Én is kipróbáltam Médiamarkban, de én mondjuk nem tapasztaltam semmi torzítást. Pedig volt hogy kicsit feljebb tekertem a hangerőt. Bár hogy meg tudjam ítélni hangzásra melyik a jobb kéne egy nap hogy jó alaposan át tudjam tesztelni haza környezetbe az újat és a régit.
Hát az kérdésed mennyit fejlődünk meg merre mert a fizikát nem igazán lehet becsapni. A JBL Xtreme 2 se lett nagyobb teljesítményű az elsőtől.
A Sony általában modelt frissit elsőnek Sony srs X3-ból lett X33. Most is hasonló update jött, majd ami jövőre jön talán valami valóban új lesz talán. Azért minden esetre érdekes, egy orosz srác szét kapta az XB 40-et és 2db 32 wattos hangszórót talált benne. 64 wattos durván a Sony, a Dockin 50 watt, a JBL Xtreme 40. A Hangerő pedig a 3-nál közel azonos kategória. Szóval csupán a watt nem mindegy, szerintem a hangerő már nem fog nőni. Max a hangzáson tudnak javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okos Otthon / Smart Home
- Assetto Corsa Competizione
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest