Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
BT-s hangszóróhoz nem kell semmiféle adapter, épp ez benne a lényeg.
Ha azonban már van egy komolyabb hangrendszered, rendes erősítővel és vezetékes hangfalakkal, akkor ahhoz van a Philips, vagy a Logitech 10ezer ft körüli BT adaptere, mert egy RCA, vagy optikai kábelen keresztül ebből is BT rendszert varázsolhatunk.
Én nagyon befürödtem vele, mert ezzel kezdtem, vagyis megvettem a Philips BT adaptert, hogy majd mekkora nagy dolog lesz a házimon spotify-t, meg rádiót kényelmesen, tabletről, notiról hallgatni. Aztán rá pár hétre megvettem a Pure Jongo 3-at, ami meg kilőtte a házimozit is, mert mindig kéznél van, mindig abban a szobában van, ahol én vagyok a tablettel vagy a notebookkal, és amilyen csöndes hangerőn zenélgetek mostanában esténként, arra is bőven tökéletes, így okafogyottá vált számomra a nagy rendszeren való BT-s zenehallgatás...
(akár el is adhatom a Philips BT adaptert, ha gondolod)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest