Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LanyUs

őstag

válasz Siamiáu #2434 üzenetére

Nemrég vettem egy új Xtreme-t 60-ért ( többet nem szántam bluetooth eszközre ) és apunak is kellene egy hasonló eszköz. Láttam hasonló árban, hogy körül néztél. Nem ragaszkodunk még egy Jbl-hez. Tökmindegy a márka. Nehezen döntöm el mi legyen a 2.

Összességében elmondható, hogy mindegyik "vízálló" illetve a fenét, mert egyik se az, csak cseppálló. Egy esőt még azért kibírnak, bár ha esik, akkor úgyis befejezem az edzést kint. Fontos szempont nálunk, hogy legyen könnyen hordozható!!! Sőt egy ilyen készülék lételeme és a hangzás után a legfontosabb szempont nálam.

DOCKIN D Fine 45e-50e ( csak külföldről beszerezhető, ami nálam fekete pont, szeretem országhatáron belülről megvásárolni a cuccaimat ). Viszont jól szól valóban.

SRS-XB40 50e Leírtad, hogy gyönyörűen szól.

Xtreme 60e-80e ( attól függ hogyan jutsz hozzá :) ) Akadtak versenytársai rendesen, főleg mostanában jobb ár/teljesítmény arányban. Hordozhatóság a vállpánt miatt 5*. Vállpánt bekatt. fel a hátra és lehet bringával csapatni vagy vállpánttal csónakhoz/matrachoz rögzíteni stb. Ha a másik kettőnél is van lehetőség ilyenre, akkor az nagyon jó lenne.

Bulizni nem fogunk egyikkel sem, mert ha szolid összejövetel van oda amúgy is hangosak, ha meg hard party van, ott meg nem játszadozunk, viszünk hangfalakat sub ládával. Nehéz eldönteni...

Új hozzászólás Aktív témák