- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu #2434 üzenetére
Nemrég vettem egy új Xtreme-t 60-ért ( többet nem szántam bluetooth eszközre ) és apunak is kellene egy hasonló eszköz. Láttam hasonló árban, hogy körül néztél. Nem ragaszkodunk még egy Jbl-hez. Tökmindegy a márka. Nehezen döntöm el mi legyen a 2.
Összességében elmondható, hogy mindegyik "vízálló" illetve a fenét, mert egyik se az, csak cseppálló. Egy esőt még azért kibírnak, bár ha esik, akkor úgyis befejezem az edzést kint. Fontos szempont nálunk, hogy legyen könnyen hordozható!!! Sőt egy ilyen készülék lételeme és a hangzás után a legfontosabb szempont nálam.
DOCKIN D Fine 45e-50e ( csak külföldről beszerezhető, ami nálam fekete pont, szeretem országhatáron belülről megvásárolni a cuccaimat ). Viszont jól szól valóban.
SRS-XB40 50e Leírtad, hogy gyönyörűen szól.
Xtreme 60e-80e ( attól függ hogyan jutsz hozzá
) Akadtak versenytársai rendesen, főleg mostanában jobb ár/teljesítmény arányban. Hordozhatóság a vállpánt miatt 5*. Vállpánt bekatt. fel a hátra és lehet bringával csapatni vagy vállpánttal csónakhoz/matrachoz rögzíteni stb. Ha a másik kettőnél is van lehetőség ilyenre, akkor az nagyon jó lenne.
Bulizni nem fogunk egyikkel sem, mert ha szolid összejövetel van oda amúgy is hangosak, ha meg hard party van, ott meg nem játszadozunk, viszünk hangfalakat sub ládával. Nehéz eldönteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest