- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu #2434 üzenetére
Nemrég vettem egy új Xtreme-t 60-ért ( többet nem szántam bluetooth eszközre ) és apunak is kellene egy hasonló eszköz. Láttam hasonló árban, hogy körül néztél. Nem ragaszkodunk még egy Jbl-hez. Tökmindegy a márka. Nehezen döntöm el mi legyen a 2.
Összességében elmondható, hogy mindegyik "vízálló" illetve a fenét, mert egyik se az, csak cseppálló. Egy esőt még azért kibírnak, bár ha esik, akkor úgyis befejezem az edzést kint. Fontos szempont nálunk, hogy legyen könnyen hordozható!!! Sőt egy ilyen készülék lételeme és a hangzás után a legfontosabb szempont nálam.
DOCKIN D Fine 45e-50e ( csak külföldről beszerezhető, ami nálam fekete pont, szeretem országhatáron belülről megvásárolni a cuccaimat ). Viszont jól szól valóban.
SRS-XB40 50e Leírtad, hogy gyönyörűen szól.
Xtreme 60e-80e ( attól függ hogyan jutsz hozzá
) Akadtak versenytársai rendesen, főleg mostanában jobb ár/teljesítmény arányban. Hordozhatóság a vállpánt miatt 5*. Vállpánt bekatt. fel a hátra és lehet bringával csapatni vagy vállpánttal csónakhoz/matrachoz rögzíteni stb. Ha a másik kettőnél is van lehetőség ilyenre, akkor az nagyon jó lenne.
Bulizni nem fogunk egyikkel sem, mert ha szolid összejövetel van oda amúgy is hangosak, ha meg hard party van, ott meg nem játszadozunk, viszünk hangfalakat sub ládával. Nehéz eldönteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest