Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- iPhone topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
alphamooncam
üzenetére
Olvastam az egészet, csak fontosnak tartom a biztonságot, ezért örültem, hogy Adamsky említette.
Azért az Extreme 1 nem egy marokhangszóró, még akkor vettem, amikor egyedül a kategória királya volt ( Product dimensions 13.6D x 28.8W x 13.2H cm, weight 2.4 kg ).
A láda a képeden kb. az együléses nyílásig tartana, tehát jelentős helyet elfoglal a csomagtartóból, de vásárláskor nem zavaró. Ritka esetekben kiszerelem kb. 2 perc és textil ragasztóval fedem a kábelvégeket.Peaceliker: ülés alatt a kánikulában érdekes lehet a helyzet. Oké ha klímázunk... A csomagtartóban párszor belefutottam az erősítő védelmi rendszerébe, túlmelegedett és lekapcsolt. Mindegy is ez off itt, csak tapasztalat megosztásnak szántam.
Azt nem tudom, hogy ezek a bluetooth hangszórók is leveszik-e a teljesítményt vagy egyszerűen lefüstölnek ha túl vannak hajtva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest