- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
"Anno próbáltam Partybox 310-et a kocsiban és minden volt csak jó hangú nem, főleg mivel hátul az ülésről szólt."
Fontos az elhelyezés, sőt szinteket dobhat vissza az élményen, ha az nem optimálisan van.
Én fülmagasságba tenném, nagyon nem csodálkozom, hogy az ülésre téve nem szólt jól.
Anno volt olyan kocsim, amiben a kalaptartón voltak a Videoton hangszórók.
Az mérföldekkel veri a jelenlegi hangzását.
"...bent volt a műszerfalon a Motion Boom zajkeltésre és az sem szólt kellemesen abban a kis térben.
Persze dübörögni tud kis térben, de nálam az alap hangcucc a Focusban kellemesebben szól."
Ha a gyári hifi úgy szólna ahogy kell, eszembe sem jutna ilyen cuccban gondolkodni...
Még nem hallottam szólni, de a BB3-ra az írják, hogy a legtöbb BT hsz-val ellentétben ez három utas.
Volt szerencsém pár JBL-hez az utóbbi 20 évben, és azért mindíg azt kaptam amit vártam.
2025-ben legjobb BT hsz az Rtings szerint a JBL BB3.
Egy diagram önmagában nyilván nem mond semmit a hangzásról, de olyan rossz azért nem lehet, a jelenleginél egészen biztosan jobb lesz, de majd kiderül, mindenesetre köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest