Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
nickcreeper #19768 üzenetére
A feletted lévő hsz. pont ezt az árkategóriát boncolgatja. Egy fejhallgatóval hallgasd meg a linkelt videóban azt a kettő hangfalat (Xiaomi Sound Outdoor, Uboom L)
#19769 carl18: Egyébként, nem tudom mennyire mentél utána az elődjének, a Tronsmart T7-nek. Szerintem egész okés hangja van, 2 utas ez is. Élőben még nem hallottam, de videók alapján talán jó lehet élőben is. 15-20K-ért nem ajánlanám, de geekbuyon-on szokott lenni refurbished 10-11K között. Aki a legminimálisabb pénzt akar költeni BT hangfalra, mert kell valami olcsó ajándék, és közben szar se legyen, azoknak tuti ezt ajánlanám. De csak azoknak, akik tényleg a legolcsóbbra hajtanak. A legolcsóbb 6-7K prüszkölők helyett inkább költsenek rá többet, mert egy 11000 forintos refurbished Tronsmart T7-tel sokkal jobban járnak, az szent.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Update 10.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest