- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
tag
válasz
Aprósólyom #19692 üzenetére
Húha, köszi a választ.
+
@Pixx96
@francz'70
@<adamsyk>Így most nem lettem sokkal közelebb a megoldáshoz, bár nagyon túlgondolni sem akarom, minimális összegről beszélünk.
Ha feltételezzük azt, hogy a mirtune nem szól elég szépen, akkor a motion+ és a uboomL basszust nézve, hogyan viszonyul egymáshoz? A xiaomit kvázi kilőttem, mert nem stereo, és nincs rajta jack, plusz gyanítom, hogy nem jobb mint a másik kettő.
Soundcore-nál a refurbished termékek minőségével milyen tapasztalatok vannak? (Szomorú, hogy a motion+ban még nincs benne a partycast, így biztosan nem fogom tudni használni a boom+-szal együtt) -
LeadR
tag
válasz
Aprósólyom #19692 üzenetére
Volt element megam, azt szerettem. De hallottam flipeket, chargeokat, nyilván nincs tévképzetem, hogy a chargeokat meg lehetne közelíteni ebben az ársávban normális minőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest