- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
<Adamsky> #19403 üzenetére
Akkor a saját EQ-i dinamikusak? Tehát hangerőfüggő? Ez érdekesen hangzik
Nekem egyébként egyik sem tetszik, hanem egyéni EQ-t csináltam, de akkor jól gondolom hogy az nem dinamikus?
Egyébként összemértem a Go+Play 2-vel. Mélyekbe az még mindig szebb számomra, viszont eddig amiket hallgattam talán ez van a legközelebb hozzá, főleg hogy ezt legalább személyre lehet szabni. Hangerőbe ez győz, és nyilván akku időre nem összemérhető. Anyagminőség sokkal gagyibb, de legalább nem az a gumis sosepucolodle műanyag. Ennyit biztos hogy nagyon megért, főleg mert összemérhető a Go+Play-el, az a megjelenésekor is teljesen más árkategória volt. Igazi teszt majd balatonon lesz, amikor kirakom a napra ahogy szoktam és egész nap megy.
Cyborg: Benne vagyok, de gondolom akkor már megvárjuk az újat
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged