- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
umfrider #19236 üzenetére
Wifis multiroom hangfal, tehát nem kell hogy egymás közelében legyenek.Akár minden szobába rakhatsz belőlük, aztán szólhat mindegyiken más egymástól függetlenül akár több eszközről, vagy az egész házban mindről ugyanaz a zene.
Az a lényeg, hogy 1 wifihálózaton legyen minden eszköz.
Mindegyikhez tudsz saját hangerőszabályzót/kapcsolót párosítani, de tudtommal ehhez kell az Ikeás Dirigera HUB, mert ezeket a párosításokat és beállításokat ott tudod megtenni.
Bár a Dirigera HUB-ról olvasni hideget-meleget…
Nekem még az előző Trädfri néven futó HUB-om van, az sem a stabilitásról híres, vannak is vele nyűgjeim időnként (eltűnik a hálózatról, nem veszi a lámpakapcsolók jeleit, újra kell a távirányítókat párosítani, újra kell a HUB-ot párosítani a telefonos App-pal).Évente párszor hol ez, hol az.Mielött további tanácsot kérnék a hangfallal kapcsolat, nekem nincsenek, szóval személyes tapasztalatom nincs, csak tudom hogyan működik.
Párszor már én is elgondolkodtam egy dupla szetten, de eddig még nem vettem meg őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest