- Mobil flották
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
umfrider #19236 üzenetére
Wifis multiroom hangfal, tehát nem kell hogy egymás közelében legyenek.Akár minden szobába rakhatsz belőlük, aztán szólhat mindegyiken más egymástól függetlenül akár több eszközről, vagy az egész házban mindről ugyanaz a zene.
Az a lényeg, hogy 1 wifihálózaton legyen minden eszköz.
Mindegyikhez tudsz saját hangerőszabályzót/kapcsolót párosítani, de tudtommal ehhez kell az Ikeás Dirigera HUB, mert ezeket a párosításokat és beállításokat ott tudod megtenni.
Bár a Dirigera HUB-ról olvasni hideget-meleget…
Nekem még az előző Trädfri néven futó HUB-om van, az sem a stabilitásról híres, vannak is vele nyűgjeim időnként (eltűnik a hálózatról, nem veszi a lámpakapcsolók jeleit, újra kell a távirányítókat párosítani, újra kell a HUB-ot párosítani a telefonos App-pal).Évente párszor hol ez, hol az.Mielött további tanácsot kérnék a hangfallal kapcsolat, nekem nincsenek, szóval személyes tapasztalatom nincs, csak tudom hogyan működik.
Párszor már én is elgondolkodtam egy dupla szetten, de eddig még nem vettem meg őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flották
- Tesla topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest