Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Pixx96
üzenetére
Nem Alan miatt van, az enyém is elszállt annó, nekem mindkét oldali magas. Szerencsére garis volt, és amazonos vásárlás, uh nagyon gördülékenyen, és gyorsan be is cseréltem egy Motion Boom-ra.
Méretéhez képest nagyon jól szól az a hangszóró, ha kevésnek érzed, akkor feljebb kell lépned, és áldozni a hordozhatóságból....hol vetted a hangszórót? Az elsődleges reklámalálsi útvonal azzal a hellyel kezdődik, ahol vetted.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96
üzenetére
Magyar support nincs (pláne mivel gondolom nem itthon vetted), de szerintem oly' nagy szükség nincs is rá. Ez EU support elég korrekt. Írj nekik (service@soundcore.com), ill. írd meg, hogy a hiba ellenére sem igazán tetszik a hangszóró, így élni szeretnél a 30 napos pénzvisszafizetéssel, mi legyen?
Én azt sem tartom kizártnak, hogy simán visszautalják a pénzt, de az is lehet, hogy vissza kell küldeni. Utóbbinak a módját majd leírják, és ha megkapták, küldik a postaköltséget is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Apple MacBook
- Mini PC
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest