- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17548 üzenetére
Igazából a 250-t évek óta nem is használtam, de leginkább az akku gondok miatt. Egyfelől, hogy mindig csont üres volt, ha hallgatni akartam, így inkább tekintettem egy konnektoros zeneszerszámnak, mint hordozhatónak, másrészt akkucsere után már előjöttek a további gondok. Van egy BT150-es, amiben szintén cseréltem aksit, ha kellett azt vittem. Csak most eszembe jutott a nagy, elővettem próbálgattam, gondoltam megcsinálom, de inkább vettem egyet helyette.
A tütükézés, bár mindig idegesítő, de ha leszoksz a zenére való elalvástól, akkor nem zavaró. Inkább akusztikaijáig legyen jó. Emlékeim szerint az Envaya is szebben szólt AUX-on hajtva. Ha a hangminőség nem is javul drámaian, a külső DAC az újabb BT (asszem 5.2) és a az app (pl EQ) előnyeit mindenképp biztosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Proxmox VE
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Sweet.tv - internetes TV
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest