- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
... és @rizso
Nyilván távolság függő, de míg az egyik hozhat olyan élményt, addig a másiknál esélytelen. Itt van egy jó binaural (fülessel hallgatandó) összehasonlítás. Hibátlanul hallható a 4-es és az 5-ös generáció közötti különbség. Utóbbi tök szemből, míg előbbi ugyan minimálisan, de térben szól. -
rizso
addikt
Én se nagyon értem ezt a sztereó keresést egy "1.0" rendszernél, amit jellemzően lerak az ember magától pár méterre, és onnan szól, kvázi mindegy, hogy sztereó vagy sem, a hang ugyanúgy egy helyről fog jönni, nem egymástól méterekre elhelyezett külön hangszórókból.
Más: JBL Authentics 300-at valaki próbálta már? Illetve mintha valaki korábban linkelte volna az Aiwa 800BK-t, ezzel tapasztalat? Míg a JBL biztos bejönne nekem, addig az Aiwa-val vannak félelmeim, de kíváncsi lennék, hogy mit tud a nagyokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged