- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #15517 üzenetére
+1
Így van! Ez és a passzív membránok melegben történő megszorulása javításra került (azóta merem én is ajánlani). Jó kis hangszóró ez annak, akinek a sima Boom kevés. Ha viszont még több kell (főleg basszusban, nagyobb hangerő mellett), akkor ott van a Tribit Stormbox Blast.#15514 Z.É.T.
"relatív halkan is legyen némi érezhető basszus és egy kicsit se tolakodjon (háttérzene)"
Ezt a "sima" Boom szépen tudja. A múlt héten "teszteltem" társaságban. 50% fölé nem is nagyon mentünk hangerőben, mivel ez nem a klasszik kerti-party volt, hanem a sütögetős / beszélgetős fajta. Oda tök elég. Ennél olcsóbban jobbat szerintem nem kapsz.... esetleg ez a Mifa Wildbox a 2.11-es fw.-vel (ld. Czimby által link-elt doksi), de erről semmilyen tesztet, videót nem találtam. Sajna Alan nem tesztelte ezzel, csak egy régebbivel, aminél épp, hogy romlott a hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest