- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Peaceliker #14279 üzenetére
Ha már T6 vonal, az összes közül (t6, plus, upgraded, max) az upgraded szól a legtisztábban, vagyis mivel t6 vonal, inkább úgy mondanám, hogy szanaszét EQ -va az upgradedből lehet a legtöbbet kihozni.
Apropó Tronsmart, megjött már a Bang és a Trip, tesztelted már őket?
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #14279 üzenetére
Haverom 24E vásárolta a T6 Plust, akkoriban kuponnal a Doss SOUND XL 20E alatt össze hozható volt aliexpressről. Szóval győztem, akkor se volt bestbuy
Dockint 2020 decemberébe 38E vettem postával, most ki rossz matekből én vagy te?
24X3=72E. A első D FIne nekem 60%-al volt drágább mint a T6 Plus, de teljesítmény és a hangzás nem 60%-al volt jobb hanem teljesen más dimenzió.
De nekem anno volt olcsó Divoom Onbeat 500-asom ami 15+ posta volt a T6/T6 Plus azzal se tudot vetekedni.
Szóval szerinted ha nem tudnám miről beszélnék, le írnám tényként?
Több éve vagyok a topikba, nagyjából képbe vagyok de sose volt jó deal a T6 Plus.Haverom az JBL Xtreme 2 tulaj is ugyan azon a véleményem van mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged