Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ez szerintem is így van. Azzal a +36000 Ft.-tal anyival ütősebb is.a tesztekat hallgatva. A Soundcore más koncepciót követtett és ez meglátszik. Kis súly, ezért neodímium ötvözet mágnest használt. És szerintem nem viszi olyan telt mélyre le a membrán mozgását. Arra kiváncsi leszek, hogy a ez a masszív titanium membrán tartósságra jelent-e előnyt, mert ott még játszik sok minden. Mivel én nem élek-halok feltétlen az Odab@xos bassért a ma divatos csak basszorientált zenék sem az én világom, és nekem eléggé kiegyenlített hangképe van MBP-nak, ezért az árért, tekintve a zenei mindenevőségem, megfelel. De mivel hallottam pár Partyboxot és végül tetszettek is , el tudnák képzelni rengeteg más hangzású jót, jobbat. HK-t meg, Bose-t csak hi-fi erősítőben hallottam másoknál. Na azok nagyon tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest