Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal
üzenetére
Ez jól hangzik, köszi.
Ja, a Sonyval elégedett vagyok én is, abszolút megfelel az elvárásaimnak. Mondjuk én leginkább podcastet hallgatok rajta, meg youtube műsorokat, de arra is nagyon szép hangja van, és minimális hangerőn is ugyanolyan szépen szól (szemben a régi tronsmart t6-ommal). Zenére megvettem a Edifier D12-őt, ami viszont tényleg nagyfiúsan tud szólni, de az ugye nagy, nehéz és helyhez kötött.
A lidlis cuccok ár-érték arányban sokszor nagyon jók, a garanciakezelést tekintve meg pláne. Pl. 3500-ért vettem ott egy fejest, ami egyrészt filmnézéshez, youtube videókhoz tökéletes hangot produkál, másrészt nagyon strapabíró, van, hogy az ágyban ráfekszek, beesik az ágy mögé, a fejemen van, mikor elalszom, és semmi baja már jó ideje. Miközben a sokkal jobban szóló Soundmagic fejesem meg eltört két helyen pár hónap óvatos használat után. A drágább fülesemet így elég csak dedikáltan zenehallgatáshoz elővenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest