- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal #13127 üzenetére
Ez jól hangzik, köszi.
Ja, a Sonyval elégedett vagyok én is, abszolút megfelel az elvárásaimnak. Mondjuk én leginkább podcastet hallgatok rajta, meg youtube műsorokat, de arra is nagyon szép hangja van, és minimális hangerőn is ugyanolyan szépen szól (szemben a régi tronsmart t6-ommal). Zenére megvettem a Edifier D12-őt, ami viszont tényleg nagyfiúsan tud szólni, de az ugye nagy, nehéz és helyhez kötött.
A lidlis cuccok ár-érték arányban sokszor nagyon jók, a garanciakezelést tekintve meg pláne. Pl. 3500-ért vettem ott egy fejest, ami egyrészt filmnézéshez, youtube videókhoz tökéletes hangot produkál, másrészt nagyon strapabíró, van, hogy az ágyban ráfekszek, beesik az ágy mögé, a fejemen van, mikor elalszom, és semmi baja már jó ideje. Miközben a sokkal jobban szóló Soundmagic fejesem meg eltört két helyen pár hónap óvatos használat után. A drágább fülesemet így elég csak dedikáltan zenehallgatáshoz elővenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest