- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal #13127 üzenetére
Ez jól hangzik, köszi.
Ja, a Sonyval elégedett vagyok én is, abszolút megfelel az elvárásaimnak. Mondjuk én leginkább podcastet hallgatok rajta, meg youtube műsorokat, de arra is nagyon szép hangja van, és minimális hangerőn is ugyanolyan szépen szól (szemben a régi tronsmart t6-ommal). Zenére megvettem a Edifier D12-őt, ami viszont tényleg nagyfiúsan tud szólni, de az ugye nagy, nehéz és helyhez kötött.
A lidlis cuccok ár-érték arányban sokszor nagyon jók, a garanciakezelést tekintve meg pláne. Pl. 3500-ért vettem ott egy fejest, ami egyrészt filmnézéshez, youtube videókhoz tökéletes hangot produkál, másrészt nagyon strapabíró, van, hogy az ágyban ráfekszek, beesik az ágy mögé, a fejemen van, mikor elalszom, és semmi baja már jó ideje. Miközben a sokkal jobban szóló Soundmagic fejesem meg eltört két helyen pár hónap óvatos használat után. A drágább fülesemet így elég csak dedikáltan zenehallgatáshoz elővenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Akvarisztika
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest