Hirdetés
- Hét évig frissül az új iQOO
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- 1 VII Japán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Nem fogok kettőtöknek külön írni,viszont mindkettőtöknek szól,hogy remélem azért van annyi jogom,hogy eldöntsem hogy sztem egy termék túl van e árazva és nekem mennyiért éri meg,olyan érzésem van mintha abban a csapdában lennétek ha valami drága az csak jó lehet...
Elmondtam,hogy jó a vifa,de nekem nem azt hozta amit vártam, igazából ha nem lenne a dockin maradna is,de így nem tud annyi pluszt,hogy megtartsam.
Onkyo playert és Foobartt használok és minimális módosítás van eqban,ha egy nagyon prémium termék appja annyi hogy be tudok egy mély hang kiemelést kapcsolni meg auto power off-t akkor ennek az úri huncutságnak tényleg nem én vagyok a célközönsége,mert ettől én nem fogok szétcsúszni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest