- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Majd írd meg, kíváncsi leszek a különbségre!
#12704francz'70
Na kipróbáltam a T6 maxon a Get low számot, fél hangerőn valóban képes kibugni a maga módján a Get low számot. De maga a hangzás sajnos akkor is pocsék, mert a hangkép egy favatkát se ér.
Talán képes mélyebbre menni a Dockin, de maga a hangkép akkor se élvezhető.A lényeg, hogy a T6 Plus után a flip5 tel való összevetés is egyre jobban megerősít, hogy "ár/értékben" ez egy kimondottan jó BT hangszóró
Neked kell megfeleljen, szerintem Oluvnál ez is egy videóig szerepelne.Hát nem tudom, én hallotam minden "Trons" Terméket szinte, és egyik se szólt jól.
A kínaitol jobban szól, beismerem de egy átlag márka átlag terméke oda tudja verni.
Például az Earfun Uboom/Tribit Max Sound plus biztos hogy jobb hangszóró.
És hasonló árban megy mint egy T6 Ugraded, és EQ nélkül is szép a hangja.Ha véletlen Szolnok megyében jársz, akkor nyugodtan írj és hallhatsz valóban jó hangszórót.
A T6 Max D Fine különbséget is szivesen megmutatom, legalább én is hallanám a T6 Plus "UE" hangját. Bár kétlem hogy ennyi csalodás után tudnak meglepetést okozni.
T6/T6 Plus, Element mega, T6 Max. Egyik se okozott élményt, max rossz emléket.
A Divoom Onbeat 500 viszont legalább okozott élményeket, az az árához és méretéhez képest valóban jól szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest