Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Lami66
üzenetére
Na közben nézegettem/hallgattam/olvastam teszteteket a Citation-ökről a 300-ig bezárólag. Nekem nem adja ez a hangzás. Méretükhöz képest komoly hangot tudnak mozgatni, de basszus túlsúlyos, unbalanced, kicsit (tényleg kicsit) dobozhangú szinte az összes. Ezektől a Go+Play nekem élvezetesebben szól normál hangerőn.
Bár azt meg kell mondjam, hogy a Citation okos funkciók nagyon jók, ez nekem is adná. :-)
-
Mauzes
addikt
válasz
Lami66
üzenetére
Szerintem nem érdemes általánosítani, de írok néhány szempontot:
- nem állandóan lenne kábelesen használva, hanem az esetek nagyobb részében, kis részében viszont tök hasznos, ha lehet szobák között mozgatni és szabadtéren használni
- ha az előző pontot meg lehet oldani két termék vásárlása helyett eggyel, akkor az előny -> ezt érdemes körbejárni
- ha a kábeles használattól tönkre megy az akku, akkor tudni akarom, hogy a termék ettől még használható marad-e kábelesen (hallottam olyan akksisról, ami lemerült/tönkrement akkuval már kábelesen sem működött megfelelően)
- a Citation sorozat alapvetően jóval drágább, mint az említett tételek, talán (ha van akciósan) a One fér bele, illetve a 100 kicsit drágább. Netes review-kat próbáltam nézni, hogy a One hogy szól, de nem tűnt annyira jónak. Go + Play-t nagyjából ismerem, szerintem jobban szól (az Onyx amúgy nem jön szóba, nem tetszik a basszus túlsuly, már a Go + Play is kicsit necces).A fentiektől függetlenül azt is fontolgatom, hogy veszek egy fix kábeles cuccot, monjduk Audio Pro, és akkor mellette egy akksisat kültérre, pl Soundcore Boom. De azért a pénz nekem is pénz. :-)
carl18: ez ami tesódnak volt, ez Go + Play vagy valamelyik Onyx volt? És az akksi gyengülésétől függetlenül kábellel tökéletes volt továbbra is?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő