- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #1138 üzenetére
Hi
Ma megcsináltam a hangerő tesztet.
Psyc Monic-ot ahhoz tudtam nézni ami itthon van.Első a már említett Philips AZ2060 cd-s rádiómagnó 15 éves korban van.
Max hangerőn psyc többre képes viszont akkora különbség nincs mint amit a számadatok sejtettek.
Mivel philips 2x2W míg psyc elvileg 2x10W.
Hangzásban egyik sem marad alul másikhoz képest, nekem psyc jobban tetszett.Következő Philips AS405 midi rendszer, 24 éves.
Teljesítménye 2x15W ráadásul régi világ gyermekeként nagy hangszórói vannak.
Kora már hallatszik a hangján és kimaxolni sem lehet, de így is nyert hangerő és minőség tekintetében egyaránt.Aztán jött PC-s hangszóróm logitech z313, 2.1-es rendszer, 2x5W a hangszórókon plusz 15W mélynyomón.
Psyc egyértelműen alulmaradt hangerőben és hangminőségben is.
Mélynyomó nem leválasztható pedig úgy jó lett volna még kipróbálni.Eddig sem voltam fair psyc-vel, de csak ahhoz tudom mérni ami itthon van.
Szóval végére hagytam a teljes igazságtalanságot, mit tud Philips HTL3140 soundbar mellett.
Azt hiszem nem kell ragoznom.Ezzel végére is értem a tesztelgetésnek.
Utólag látom kissé felesleges volt, mert saját kategóriájában kellene megméretni.
Sajnos erre lehetőségem nincs, pedig jó lenne összenézni BlitzWolf F4, Jam Heavy Metal és Philips BT6000 típusokkal,mivel közülük választottam.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest