Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Na, múlt hétfőn nekem is megjött a motion +. Nem voltam itthon persze a múlt héten, szóval péntek este tudtam kipróbálni, tényleg fasza. Szombaton kivittem a telekre, 2 óra meló alatt nyomtam neki, tetszik.
Vasárnap reggel kb. fél 9-től déluán hatig közepes hangerőn oda-vissza ment rajta a bejárató IsoTek cd, inkább azért, hogy elmondhassam, hogy ez is megvolt. Nem vagyok audiofil, nem tudom, használt-e valamit, de megcsináltam. Két dolgot vettem észre, azaz hármat:1. LG okostévével összekötöttem bluetoothon, nagyon halk, akármit csinálok, halkabb,mint a tévé magában. Ha a motionon adom rá a hangot, akkor is a tv-n jelenik meg, hogy megy fel a hangerő, és ha eléri a maxot, akkor ennyi, nem lehet feljebb nyomni. Soundbar funkció így kilőve. Másnál is így van?
2. Redmi note 4 telefonnal se tépi le a fejem bluetootho, de azért elég hangos.
3. jack kábellel rákötöttem asztali gépre, hogy meló közben ne a telefonom merüljön, főleg, hogy elég sokat telefonálok is. Elindítottam a youtube-ot, és olyat szólt, hogy leszakadt az arcom, ergo jackkel direktben csatlakoztatva kurva hangos. Másnál is így van? Mitől függ,hogy bluetoothon mennyire hangos, a készüléktől, vagy a bluetooth verziótól, vagy egyszerűen bluetoothon nem tud többet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest