Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem a Dockin D Fine van, és tény néha tényleg teljes hangerőn jelen van az a puffogó mély hang. De úgy 70-80% általában teljesen rendben van a mélye. Szerintem mindegy melyiket veszek, mind kettővel jól jársz. Bár Oluv mikor össze hasonlitotta az Ankert a Xtreme 2-vel. Nyilván az Xtreme 2 jobb mélyeket tolt, de a hangzásilag jobb volt az anker, ami nem semmi fele méretből.
Anker Motion+ vs JBL Xtreme 2 - David vs Goliath
Én még sajnos nem hallottam az Ankert, igy személyes tapasztalatom nincs róla. Válaszd azt amelyik neked jobban tetszik, mind kettővel jól jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest