- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
kis update, mert kiprobalas utan frissen elegge lehuztam a pg10-et.
erre a celra, hogy kintlegyen velem folyamatosan a kertben, a legkiralyabb, nembaj ha zapor jon, vagy szel, vagy barmi, es ha nem folyamatosan party a cel, nem fog hianyozni a z2300fele mennydorges, es 100%ra "feltekerhetetlen" hangero, amit a legelejen vartam. jelenleg boven tulnyomoreszt mas a felhasznalasi cel.. hozzateszem, kiprobalaskor a szomszedok miatt nem szivesen toltam fel ezt sem 35 nel feljebb (50 a max). szoval tobb, mint eleg.
perpill ejjel fel12kor esoben sutogettem a kajat a teraszon, ami a nagy szeltol bevagott a teto ala, es fajdalom nelkul szolhatott a zene, nem kellett aggodni, max letorolgetem mielott beviszem. vagy megszarad, mert elallt. 14es hangeron megy, a szomszedig mar tuti nem hallatszik at, de kozben itt nagyon szepen szol.
nagyon kiraly az is, hogy ra lehet tenni a tabletet, telefont, vagy akar egy nagymeretu notit is. csomagtartoba berakva akar ra is lehet pakolni. egyedul annyi, hogy egykezzel elvileg nem lehet vinni, gyakorlatilag igen, de nem az igazi. mondjuk ugy, hogy setalgatni bizti boomboxot vennek inkabb.
valamelyik nap este vettem eszre, hogy nem volt aram a hosszabbitoban, amibe delelott 11korul dugtam.. nem tudom hany orat ment, de meg telefon is volt radugva valameddig.
megszerettem. ha hasonlo a cel, csak ajanlani tudom.szerk.: persze 90-100k-ert, amennyiert altalaban megy, biztosan korulneznek jobban, de 60k-ert vettem, es meg mindig lehet talalni annyiert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi