- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
kis update, mert kiprobalas utan frissen elegge lehuztam a pg10-et.
erre a celra, hogy kintlegyen velem folyamatosan a kertben, a legkiralyabb, nembaj ha zapor jon, vagy szel, vagy barmi, es ha nem folyamatosan party a cel, nem fog hianyozni a z2300fele mennydorges, es 100%ra "feltekerhetetlen" hangero, amit a legelejen vartam. jelenleg boven tulnyomoreszt mas a felhasznalasi cel.. hozzateszem, kiprobalaskor a szomszedok miatt nem szivesen toltam fel ezt sem 35 nel feljebb (50 a max). szoval tobb, mint eleg.
perpill ejjel fel12kor esoben sutogettem a kajat a teraszon, ami a nagy szeltol bevagott a teto ala, es fajdalom nelkul szolhatott a zene, nem kellett aggodni, max letorolgetem mielott beviszem. vagy megszarad, mert elallt. 14es hangeron megy, a szomszedig mar tuti nem hallatszik at, de kozben itt nagyon szepen szol.
nagyon kiraly az is, hogy ra lehet tenni a tabletet, telefont, vagy akar egy nagymeretu notit is. csomagtartoba berakva akar ra is lehet pakolni. egyedul annyi, hogy egykezzel elvileg nem lehet vinni, gyakorlatilag igen, de nem az igazi. mondjuk ugy, hogy setalgatni bizti boomboxot vennek inkabb.
valamelyik nap este vettem eszre, hogy nem volt aram a hosszabbitoban, amibe delelott 11korul dugtam.. nem tudom hany orat ment, de meg telefon is volt radugva valameddig.
megszerettem. ha hasonlo a cel, csak ajanlani tudom.szerk.: persze 90-100k-ert, amennyiert altalaban megy, biztosan korulneznek jobban, de 60k-ert vettem, es meg mindig lehet talalni annyiert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- iPad topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- OTP Bank topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- LG LCD és LED TV-k
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest