Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
@B1T3, @joergie, @Hako: koszonom a valaszaitokat!
Folyamatosan nezelodom es agyalok es kezdek rajonni, hogy itthonra nincs igazabol szuksegem arra, hogy aksis legyen a cucc. Mint opcio nem rossz, de nem ragaszkodom hozza.
Korabban elsodleges volt a BT, mert nem ertek hozza, es azt gondoltam, hogy WiFi-n keresztul nem menne a dolog telefonrol.
Azota kicsit "behatobban tanulmanyoztam" par wifi-s eszkozt es ha jol ertem, akkor telefonrol az eszkoz sajat app-jan keresztul mukodik a dolog WiFi-n is. Ilyenkor gondolom eleg egy WiFi router, a telefon, meg az eszkoz es ennyi.
Ha ez igy tenyleg mukodik, akkor csupan annyibol jelentene nekem max. elonyt a BT, hogy akkor nem vagyok adott gyarto sajat smart app-jahoz kotve, hanem gyakorlatilag azzal jatszom le a zenet, amivel szeretnem. Szoval szerintem BT sem annyira szempont, mint az elejen gondoltam.Az arat tekintve hajlando vagyok a 100 ezres hatar fole menni.
Viszont minnel tobb felet nezek meg, ugy erzem annal nehezebbe valik a valasztas.Ezeket neztem eddig szigoruan csak a neten:
- Bose home Speaker 500: WiFi/BT stereo, smart speaker
- Sonos One: WiFi smart speaker
- Audio Pro T3/C3: BT speaker
- Klipsch The One II: BT speaker
- Klipsch The Three II: BT stero speaker
- Marshall Kilburn II: BT speakerVegso soron el kellene mennem meghallgatni oket eloben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő