Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
Xalderon #8390 üzenetére
Nehéz ügy, mert a célzottan otthoni cuccok szoktak wifisek lenni, ezekbe viszont ebből adódóan általában nem kerül aksi.
Hangzásban szerintem az Onyx Studio 5/6-tal és a Go+Play-vel is elégedett lennél, de rock és metal zenénél talán picit jobb választás lehet a Go+Play. Volt már mindkettő, így egymás mellett is volt szerencsém meghallgatni őket, ráadásul én is éppen metal zenét hallgatok. Igazából a kettő hangképét összetéve lenne egy tökéletes bluetooth hangszóró.
Amikor egymás mellett hallgatva az OS5-ről váltottam a Go+Play-re, az azonnali benyomásom a basszus eltűnése volt, fordítva pedig hogy az OS5 mosottabb, kevésbé részletező középtartománnyal rendelkezik. Nos a Go+Play sem arról híres, hogy gyenge lenne mély tartományban, sokkal inkább arról van szó, hogy az OS5-ben van érezhetően több tartalék (talán éppen ez a hangolás megy egy kicsit a részletesebb hangkép rovására), szóval összességében azt mondanám, hogy a rock és metal zenék komplexebb szerkezetéhez (több hangszert is le kell képezni dinamikusan) talán jobban passzol a Go+Play (persze egy-két breakdownnál és bassdropnál jól jöhet a plusz mély az OS5 részéről
), de ár-érték arányban jelenleg véleményem szerint az Onyx Studio 5 bajnok ajánlat.
Mivel ezek bluetooth-osak, így természetesen semmi különbség nincs az Androidos és iOS-es kompatibilitás között. A telefonos appok egyik említett modellhez sem szükségesek, így ez sem releváns. (Azonban valóban tragikusak, amikor volt egy Harman Kardon Omni 10+-om, egy firmware frissítés konkrétan tönkre vágta a hangszórót.)
Elromló dolgokról én még nem nagyon hallottam, de az akkumulátor valóban lehet gyenge pont. Ugyebár az Onyx Studio 5-ben egy nem túl nagy kapacitású (3283 mAh) kapott helyet, viszont végül nálam ez maradt, mert a Go+Play már gyárilag furaságokat produkált (olyan volt, mintha sosem akart volna feltöltődni, mindig visszaugrott egy korábbi fázisra a visszajelző LED). Mivel én is olyan helyen használom, hogy szükség esetén mindig van a közelben konnektor, így a kisebb kapacitás engem speciel nem zavar (az általában általam használt alacsonyabb hangerő mellett így is hosszú órákig szól), és ha tippelnem kéne, a többi gyártó sem tud csodát művelni a Li-Ion/Li-Po aksikkal a technológiai sajátosságai miatt, legfeljebb szignifikánsan nagyobb kapacitásút belepakolni a hangszóróba, amelyben ennél fogva több tartalék van több száz ciklus után is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz (KF556C36BBEK2-32)2030.07.30 garis
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest