- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #8241 üzenetére
Pont ilyen színű az enyém is.
Amúgy még nem is a legjobb beállításokkal tesztelte. A legmeglepőbb mint tol, amikor a konfig appban belövöd hogy a fal előtt van 1m távolságra.
Amúgy mikor a muzikerbe bementem én sem Copenhagent akartam venni, hanem Oslót. Viszont mivel ugye elsőre nem azt mutatták be, teljesen belebuzultam. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy sokkal ésszerűbb választás az Oslo ha a hordozhatóságot komolyan vesszük. A Copenhagen tömege jelentős. A párom nem szívesen mozgatja, szerinte nehéz. Annyira nem mint egy Exos-9, de tény hogy kényelmetlen hurcolászni. Szabadtéren pedig egyik Vifa sem pukkan nagyot, de a többiekről már ne is beszélve, oda boombox kategória kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest