- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #8241 üzenetére
Pont ilyen színű az enyém is.
Amúgy még nem is a legjobb beállításokkal tesztelte. A legmeglepőbb mint tol, amikor a konfig appban belövöd hogy a fal előtt van 1m távolságra.
Amúgy mikor a muzikerbe bementem én sem Copenhagent akartam venni, hanem Oslót. Viszont mivel ugye elsőre nem azt mutatták be, teljesen belebuzultam. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy sokkal ésszerűbb választás az Oslo ha a hordozhatóságot komolyan vesszük. A Copenhagen tömege jelentős. A párom nem szívesen mozgatja, szerinte nehéz. Annyira nem mint egy Exos-9, de tény hogy kényelmetlen hurcolászni. Szabadtéren pedig egyik Vifa sem pukkan nagyot, de a többiekről már ne is beszélve, oda boombox kategória kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vicces képek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest