- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
<Adamsky> #8237 üzenetére
Van itthon Dali Concept 6 hangfalpárom gránittalpakon. Hivox tuninggal (belső vezetékek, váltók, kondik, csillapítás kicserélve) Ehhez NAD C325 stereo erősítő, és Hivox Dac, Hivox Jittercsökkentővel és Hivox hálózati szűrővel Nem felsőkategórás szett, de stereoban azért egy tisztességes belépő.
Mióta megvan a Vifa Oslom, egyszer sem kapcsoltam be ezt a szettet. Az Oslot bárhova vihetem, és tisztességes hangminőséget kapok.
Persze a Dalik jobban szólnak, de a Vifa már hozza azt a minőséget ami zenehallgatáshoz nekem elég.A Vifa hordozva (bárhol!) ad egy olyan szintet ami mellett nem érzek ingert az otthoni fix stereo rendszer hallgatásához...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest