Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok,
Dali Katch mennyire ajánlott, akár egy Vifa Helsinki ellenében? Sajnos megyeszékhelyen személyesen nem kapható Vifa, viszont én már nagyobb értékű cuccot csak ott veszek, ahová személyesen is vissza tudom vinni.Az ok: volt 2 esetem, egy újonnan vett tab s2 és egy komoly Nikon tükrös szettel, ahol az első - gariba visszaküldött - cuccot a futár-szerviz-átvevő bolt (a nem kívánt rész áthúzható) leejtette, persze hadakozhattam a bolttal, hogy nem én voltam. A másiknál a futárcég szimplán elkeverte a félmillás vázat, majd nemes egyszerűséggel jelentette, hogy ez van, a biztosítás majd fedezi a költségeket... 150EUR erejéig...
Szóval csak Edigital vagy Mediamarkt, vagy valamelyik győri üzlet jöhet szóba, itt kellene egy nem túl basszusorientált és nem mellesleg szép bt hangszórót választanom, kb 120.000ft-ig, de nem haragudnék meg, ha megállna 80-ig.
Volt egy Beoplay a1-em, gyönyörű egy termék, élmény volt ránézni-megfogni, 2 hónap alatt alaplaphibás lett, az Edigital visszaadta a pénzt. Egyébként hangra nem annyira tetszett, sok volt a mély, pláne alacsony hangerőn, nemgyőztem a gyári appal alaposan megvágni a mély szekciót. A magasa viszont nagyon szépen szólt, teljesen elvéve a mélyet élvezetes is volt hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest