- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok,
Dali Katch mennyire ajánlott, akár egy Vifa Helsinki ellenében? Sajnos megyeszékhelyen személyesen nem kapható Vifa, viszont én már nagyobb értékű cuccot csak ott veszek, ahová személyesen is vissza tudom vinni.Az ok: volt 2 esetem, egy újonnan vett tab s2 és egy komoly Nikon tükrös szettel, ahol az első - gariba visszaküldött - cuccot a futár-szerviz-átvevő bolt (a nem kívánt rész áthúzható) leejtette, persze hadakozhattam a bolttal, hogy nem én voltam. A másiknál a futárcég szimplán elkeverte a félmillás vázat, majd nemes egyszerűséggel jelentette, hogy ez van, a biztosítás majd fedezi a költségeket... 150EUR erejéig...
Szóval csak Edigital vagy Mediamarkt, vagy valamelyik győri üzlet jöhet szóba, itt kellene egy nem túl basszusorientált és nem mellesleg szép bt hangszórót választanom, kb 120.000ft-ig, de nem haragudnék meg, ha megállna 80-ig.
Volt egy Beoplay a1-em, gyönyörű egy termék, élmény volt ránézni-megfogni, 2 hónap alatt alaplaphibás lett, az Edigital visszaadta a pénzt. Egyébként hangra nem annyira tetszett, sok volt a mély, pláne alacsony hangerőn, nemgyőztem a gyári appal alaposan megvágni a mély szekciót. A magasa viszont nagyon szépen szólt, teljesen elvéve a mélyet élvezetes is volt hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Foxpost
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest