- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
DOSS Soundbox XL tapasztalatok. Kb. 4 hónapja használom, nagyon elégedett vagyok vele, újra ezt venném! Nagyon szépen szól, neutrális („flat”) hangzás, kiegyensúlyozott, barátságos hangkép. Nincs túlhúzva a basszus, mint pl. a JBL-eknél. Telón lévő zenékhez (mp3) jetAudio Plus lejátszót használok, aminél jobb egyszerűen nincs, nagyon sokat dob a hangzáson, érdemes kipróbálni. A spéci hanghatásai (X-Wide, Terem, stb.) az ingyenes verzióban is benne vannak, a fizetősben meg továbbiakat lehet venni, tényleg hihetetlen módon feljavítja a hangzást, aki nem hiszi járjon utána. A jetAudio lejátszó így együtt a DOSS-sal, nagyon rendben van!
- Akku: teljesen jó, 10 óra körül (nem mértem, csak sacc)
- Hordozhatóság: lakáson belül nem gond, kirándulásra már nehéz
- Negatívum: akku merülését sehogy nem jelzi és töltésnél sem lehet tudni, hol tart; full hangerőn (vagy ahhoz közelítve) torzít, de ebben a kategóriában melyik nem? Én max. 50%-on vagy alatta hallgatom (társasház...), így ez nem érint. Más negatívum nincs!Szvsz ennek nincs igazán konkurenciája ebben az árkategóriában (kb. 20e), annyival jobb bárminél (hordozhatóság nekem nem szempont). Jóval több pénzért 50-60e körül Denon Envaya 250, 100e felett meg valamelyik Vifa ajánlott. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest