- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Régóta töröm már a fejem BT hangszóró vásárlásán. Kezdek a napokban eljutni oda, hogy vásárlás is legyen belőle.
Egy ismerősöm mutatott egyet nemrég, neki JBL Charge 2+ -a volt.
A 90 -es évek discó zenéiből tartott bemutatót. Nagyon meggyőzően szólt. Szép tiszta hangja volt és volt benne mély, magas, közép, szóval minden.
Viszont annak kicsit sokallom az árát.
Néztem webshopban "sima" JBL Charge 2 -t és Flip 3 -at, azok valamivel olcsóbbak, de még mindig eléggé drágák.
A napokban láttam a helyi Tescoban leárazva egy egész szimpi BT hangszórót. Pure Jungo S3X volt a típusa, 6000 Ft volt, ebben az árban egy elég jó méretes masszív cucc volt, elég jónak tűnt. Az volt rá írva, hogy hiányzik a dobozból valami BT stick. Otthon próbáltam utána nézni mitől van szó, arra jutottam, hogy ránézésre egy sima USB -s BT cucc, ezért talán pótolható másikkal is. Persze mire vissza mentem már elvitték, úgyhogy nem jutottam el a kipróbálásig, pedig nagyon ígéretesnek nézett ki a cumó.
Így az "olcsó lehetőséget" elbuktam.
A kérdés:
Ha szeretnék valami normális cuccot, ami szépen szól minden hangerőn és ha kell hangosabb is tud lenni, akkor mit tudnátok ajánlani?
Ja, és ha lehet, akkor azért ne legyen horror ára!Köszi előre is a segítségeteket!
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képregény topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest