Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Érdeklődöm, hogy van-e tapasztalatotok az utángyártott JBL Charge2 Plus hangszórókról? A helyi bolhapiacon múltkor láttam egy vadi újat, távolról nézve fel sem tűnt, hogy nem az eredeti termékről van szó, igazából kézbe véve is meglepően jó volt a minősége - sehol egy öntési hiba, sorja, semmi. A hölgy váltig állította, hogy ez bizony eredeti "jibi", de gyanús volt, hogy a 12.000 forintos ár pillanatok alatt 7.000 forintra olvadt, pedig még nem is alkudtam belőle - szerintem odaadta volna olcsóbban is... Akkor még nem jártam utána a témának, mindenesetre nem hoztam el.
Amit aztán észrevettem rövid netes keresgélés után, hogy bizony hamisítják ezt a hangszórót. Mivel elég jó minőségű utánzatok vannak, csak egy dolgot gondolok biztos pontnak: az eredetinek a hátulján alul csak microUSB, jack és USB csatlakozók vannak, míg az utángyárin van microSD csatlakozó is, valamint a doboza (már ha van) az utángyárinak kisebb, tégla formájú, az eredetinek sokkal nagyobb. Ha tudtok még más ismertetőjeleket, légyszi mondjátok, de én nem találtam. Az oldalán a gyárinak mintha nem matrica lenne, hanem a műanyagba lenne bemarva a JBL felirat, illetve a tetején a gombok közül csak a hangerő fel és le emelkedik ki, de ez csak tipp, nem fogtam még a kezembe az eredetit.
A kérdésem, hogy ezek a nagyon jó minőségű, de az eredetitől jóval olcsóbb utánzatok mennyire jók / rosszak? Úgyértem, az eredeti JBL tényleg tud-e annyival többet, hogy 6-7.000 forint helyett 30-at adjak érte, vagy a klasszikus legenda ez is, hogy "ugyanazon a gyártósoron készül mind, csak a hamisítványt az éjszakai műszak csinálja?"
Nem akarok belinkelni apróhirdetéses oldalakról, mert megint befenyít egy admin, hogy itt akarok hirdetni, de akit érdekel, keressen rá, tényleg 6-tól 30.000-ig vannak ilyenek, néhol odaírják, hogy replika, néhol nem, aztán vagy belenyúl valaki, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest