- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok!
Van egy Denon Envaya 250BT hangszórtóm, amiben kicseréltem az aksikat. Azóta viszont a teljes hangerőhöz közeledve reccsen egyet és kikapcsol. Lehet, hogy xar aksikat kaptam
(foprrfüles aksi, a típusára nem emlékszem, itt vettem a hardveraprón...)
Tudodtok ajánlani valami forrást, ahol 2 db garantáltan eredeti aksit tudok venni? Ha veszek, mekkora áramleadás kell neki? Érdemes nagy amperszámút venni (mintegy e-cigibe)?Az, hogy az aksikat kikapcsolva is csontra meríti, továbbra is megmaradt. Érdemes esetleg egy kapcsolót közbeiktatni, és kivezetni? Ami megszakítja a tápellátását? Igaz, hogy a vízhtatlansága oda lenne, viszont nem tütükézne leikapcsoláskor, lehetne használi pl. este elalváshoz. Kilövöm és kész. Így teljesen használhatatlan, amikor kikapcsol magától, olyan szignált tol, hogy még a szomszéd is felébred. És ez így kikapcsolhatatlan. (mekkora barom lehetett, aki ezt kitalálta...
)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest