Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok!
Van egy Denon Envaya 250BT hangszórtóm, amiben kicseréltem az aksikat. Azóta viszont a teljes hangerőhöz közeledve reccsen egyet és kikapcsol. Lehet, hogy xar aksikat kaptam
(foprrfüles aksi, a típusára nem emlékszem, itt vettem a hardveraprón...)
Tudodtok ajánlani valami forrást, ahol 2 db garantáltan eredeti aksit tudok venni? Ha veszek, mekkora áramleadás kell neki? Érdemes nagy amperszámút venni (mintegy e-cigibe)?Az, hogy az aksikat kikapcsolva is csontra meríti, továbbra is megmaradt. Érdemes esetleg egy kapcsolót közbeiktatni, és kivezetni? Ami megszakítja a tápellátását? Igaz, hogy a vízhtatlansága oda lenne, viszont nem tütükézne leikapcsoláskor, lehetne használi pl. este elalváshoz. Kilövöm és kész. Így teljesen használhatatlan, amikor kikapcsol magától, olyan szignált tol, hogy még a szomszéd is felébred. És ez így kikapcsolhatatlan. (mekkora barom lehetett, aki ezt kitalálta...
)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Herman Miller Aeron Remastered C, teljesen felszerelt modell
- Edifier R1280DB új állapotban
- Roidmi X20S+SELF CLEANING KIT
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest