Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
California1
üzenetére
Szia!
Ma rászántam egy kis időt csak a Te kedvedért, hogy kipróbáljam, nálam ez hogyan működik.
Elöljáróban:
Én még a Wireless Magic Mouse -t is csak ritkán veszem elő és akkor csatlakoztatom, ha kell. Ugyanígy szoktam eljárni a BT fülessel és hangszóróval is.
Nekem egy 2010 Mid Pro 6,1 van (1st. gen. I7) 10.11.5 -ös OSX -el, a hangszóró pedig egy Sony SRS-XB3.
Szóval, ha csatlakozásra nyomok kevesebb, mint egy mp és már csatlakozott is.
Ha kikapcsolom a Mac -et, majd vissza be, akkor nem próbál meg automatikusan csatlakozni. Nem is csatlakozik magától később sem. Viszont, ha kézzel rányomok, akkor nincs egy mp és már OK is.
Sejtem, hogy nem erre számítottál, de legalább biztosan tudhatod, hogy nem csak Nálad működik így.
Javaslom, hogy ha nagyon zavar, akkor google barátodnál érdeklődj. A beállításokban alapban nincs semmi, amivel ezen lehetne módosítani, de biztos vagyok benne, hogy létezik rá terminálos megoldás. (Engem nem érdekel, így nem kerestem, de szerintem nagyon sanszos, hogy megoldható.)
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni, hogy előrébb jussál. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Arc Raiders
- Tesla topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő