- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
Szert tettem ma egy Polska Media-tech csoda masinára. Dobozból kivéve kb.5 órája szól a gyári töltéssel. Fa doboz
FM -rádió, táv, és +5 előre programozott EQ amiből kettő, stílustól függően, veszett jól jön. Van micro sd, usb, micro usb, aux. Hangja szerintem ok, nálunk rádióvétel is rendben, de van kihúzható kis antennája is. Manual részben magyar nyelvű, írja, hogy gond nélkül lehet használni töltés közben is. Egész jók a rádió beszédhangok, és a mély sem telepszik rá az összképre. Nem spóroltak, volt a távirányítóban is elem, ami viszont csak irányítottan és csak két méteres körzetben jó. ( madarasban be volt éppen kapcsolva, kicsit teszteltem,csutkán sem torzít nagyon, szal tetszett, 2 év gari)szerk:
Geralt of Rivia is jól szól
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iphone X (10) 64gb space grey független 100% akku
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FM -rádió, táv, és +5 előre programozott EQ amiből kettő, stílustól függően, veszett jól jön. Van micro sd, usb, micro usb, aux. Hangja szerintem ok, nálunk rádióvétel is rendben, de van kihúzható kis antennája is. Manual részben magyar nyelvű, írja, hogy gond nélkül lehet használni töltés közben is. Egész jók a rádió beszédhangok, és a mély sem telepszik rá az összképre. Nem spóroltak, volt a távirányítóban is elem, ami viszont csak irányítottan és csak két méteres körzetben jó. ( madarasban be volt éppen kapcsolva, kicsit teszteltem,csutkán sem torzít nagyon, szal tetszett, 2 év gari)