Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
voros12
csendes tag
Sziasztok!
Hangszóró vásárlás előtt állok és szeretnék tanácsot kérni a kiszemeltek közül melyiket ajánlanátok. Legfőképp rock/metal zenéket hallgatok, lenne kint és bent is használva a hangszóró, fontos lenne hogy elférjen egy táskába hogy tudjam hozni vinni de ebből talán tudok engedni. Nem igazán szeretem a bass heavy cuccokat, fejhallgatóból is egy elég flat darabom van. Hallgattam JBL Charge 3-at, nekem ott már kicsit túl volt húzva a basszus Nagyjából 50-100ezer forint körül nézegetnék, ezek az opciók jelenleg, de ha van jobb tanács jöhet más is:
Marshall Emberton II - Kinézetre ez nagyon tetszik, de írták hogy teljesítménybe elmarad jóval az árához képest, néztem a nagyobb tesót a Middletont de arra is azt olvastam hogy nem hangzik valami jól , és az már 100 felett lenne.
EarFun UBOOM L - Erről nagyon jókat olvastam és elég baráti az ára is, nem tudom hangerőben mennyire lenne megfelelő
JBL Charge 5 - Ennek ugye ismerem a kisebbik fajtáját így félek hogy ebben is túl van tolva a basszus.
Ilyen árkategória körül van esetleg más lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- LG 83G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest