Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
Több éves rabszolgasors után (táncórákra, táncoktatásra járt napi szinten, meg is látszik szerencsétlenen), a porból kiszedve sikerült neki adni egy második életet. Nem bírtam tovább nézni ahogy húgomnál a sarokban hever már legalább egy éve, mondván hogy elromlott, recseg, szar hangja van. Nézzük mi van vele... Hangszórók, passzív radiátorok épek, nem onnan jön a hang.
Az alsó részen kifújt a tömítésnél, illetve a volt tömítésnél egy szakaszon, ugyanis mondhatni elporladt (vagy szétverték az évek alatt, fogalmam nincs..). Ez eredményezte azt, hogy minden mélydobbanásra zörgő, "fingó" hangot adott ki.
Nem vagyok rá büszke, nagyon gány megoldás, de vattakorongokat csíkoztam fel, azzal ragasztottam körbe a peremnél, azóta kis túlzással szebben szól mint új korában.
Jellegzetes formájából adódóan nem nehéz kitalálni, hogy milyen motyóról van szó.
Első helyes megfejtésnek jár egy virtuális pacsi.

Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- Nokia E90 Communicator
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Első helyes megfejtésnek jár egy virtuális pacsi.