Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Az anker motion boom után gondolkodom még egy Bluetoothos hangszórón
Kollégám hozott melóhelyre be egy kis jbl clip 4-et, tetszik hogy kis helyen elfér, melóban tudjuk ide oda tenni, hangzása is viszonylag jobb, van valami megfelelője ennek is más gyártónál ami kedvezőbb?
sokallom ezeket a jbl hangszórókat, nem azért mert fillérb*szó vagyok csak hát na, szerintem kicsit túl vannak tolva, azt hittem valami 10-15 körül vette mert hogy kicsi meg minden, aztán mikor mondta hogy 25 hát mondom oké, ennyiért biztos nem kell azért 
Van esetleg valami ajánlat ilyen kisebb méretre is mint ahogy ajánlottátok nekem az ankert is a nagyobb jbl-ek ellen?Köszönöm nektek

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
sokallom ezeket a jbl hangszórókat, nem azért mert fillérb*szó vagyok csak hát na, szerintem kicsit túl vannak tolva, azt hittem valami 10-15 körül vette mert hogy kicsi meg minden, aztán mikor mondta hogy 25 hát mondom oké, ennyiért biztos nem kell azért