- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Az anker motion boom után gondolkodom még egy Bluetoothos hangszórón
Kollégám hozott melóhelyre be egy kis jbl clip 4-et, tetszik hogy kis helyen elfér, melóban tudjuk ide oda tenni, hangzása is viszonylag jobb, van valami megfelelője ennek is más gyártónál ami kedvezőbb?sokallom ezeket a jbl hangszórókat, nem azért mert fillérb*szó vagyok csak hát na, szerintem kicsit túl vannak tolva, azt hittem valami 10-15 körül vette mert hogy kicsi meg minden, aztán mikor mondta hogy 25 hát mondom oké, ennyiért biztos nem kell azért
Van esetleg valami ajánlat ilyen kisebb méretre is mint ahogy ajánlottátok nekem az ankert is a nagyobb jbl-ek ellen?Köszönöm nektek
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Ramoskaa #15488 üzenetére
Paypal igen
Fizetéskor az ablaknál mikor kiírja az összeget forintban amennyit fizetned kell, alatta kicsivel van egy kattintható szöveg, számlakibocsátó valami, nem is emlékszem pontosan a szövegre, akkor átdobja euróra az összeget és úgy tudod. Alin is mindig úgy fizetek, lehet spórolni párszáz forintokat, persze összegtől függően, ha nagyobb az összeg akkor már simán több ezreket is.
Sok kicsi sokra megy
#15487 Sys85 #15486 zsiz
Köszönöm szépen a jó tanácsot, ha lesz egy kis időm akkor biztos eljátszadozok azzal az EQ-val, hátha még jobb lehet, bár az alap is egészen tetszik igazábólFW frissítést megcsináltam legalább
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Tegnap délután meg is érkezett a UPS futár az Anker Soundcare Motion Boommal a fedélzetén.Vasárnap éjjel rendeltem, szóval jó időt futottak, 4 nap az semmi lengyel országból
5eu a szállítás ahogy írták is, és az a 30.477ft-ra jött ki a végösszeg, 81.50 euró.
Bebizonyosodott, hogy ezért a pénzért, ez egy bitang jó cucc, nagyon köszönöm az ajánlásotokat és a megerősítéseteket ebben.
Beltérben teszteltem egyelőre, de őrület milyen szép basszust tud produkálni egy ilyen "kis" szerkezet, meglepődtem komolyan. Van egy Makita munkás rádióm, az is szépen szól a pici hangszóróihoz képest, azon is meglepődtem, de ezen talán még jobban
Szerintem ezért a pénzért ennél jobbat nem lehet kapni, és aki ilyen 20ezer ft-ban gondolkodik vásárlásban, akkor a jelenlegi akciót szerintem érdemes kihasználni és azt a 110ezer ft-ot nem szabad sajnálni rá, én is így tettem és ezt nem bántam meg.
Túlteljesítette az elképzeléseimet.A közép és magas hangok először furcsák voltak (talán mintha kicsit kevesebb lett volna) de ugye tényleg elhelyezés függő is és kicsit hallgatva mintha a membránok be is járódtak volna és nagyon helyreállt, szóval ez egyáltalán nem váltott ki semmi rossz érzést belőlem, sőt, nagyon megtetszett.
Kinézetre olyan amilyen, szerintem egy nagyon egyszerű és letisztult forma, semmi fény meg villogó csicsa nélkül, nekem ez nem számít, a lényeg a hangzás.
Ezt a cuccot nyugodt szívvel lehet ajánlani valóban, nem kell itt 100ezrekért JBL-t venni alkalmi használatokra, ha ezek a nagyon hasonló termékek is tényleg tudnak iszonyat szép hangokat kiadni. Sajnos itthon sokat kérnek el érte, legalábbis ahogy böngészgettem a googlet, ezért érdemes nyitott szemmel járni minden vásárlásnál és körülnézni a nagyvilágban is.
Köszönöm nektek még egyszer Skacok! -
ftamas0201
senior tag
És #15452 Sys85
Köszönöm szépen a segítségeteket, meg is győztetek
A szépség engem abszolute nem érdekel, szépen és jól szóljon, felőlem lehet egy darab tégla isMeg is vásároltam az említett weblapon, 81.50 Euró lett most a vége, 30.477Ft-ot vont (OTP átszámolással ez 32500 lett volna, szóval még itt is spóroltam ~2000Ft-ot, hogy euróban fizettem paypalon nem forintban
)
Kíváncsi leszek milyen lesz, így a hét folyamán meg is fog érkezni remélhetőleg -
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni ezekben a hordozható hangszórókban.
Az első eszközöm lenne, igazából nagyon egyszerű felhasználásra lenne, ha kint vagyok kerti munkázni, autó mosás, gumi csere stb, szóval tényleg csak ilyen hobbi szintre egyszer-egyszer alkalomra.
A keretem rá olyan 30.000-35.000Ft lenne, új legyen lehetőleg, külföldi vásárlás nem gond igazából, bár nem tudom, hogy ezek a cuccosok mennyire szeretnek tönkre menni és mennyire fontos akár egy itthoni garancia.
Ami fontos, hogy én szeretem a teltebb, mély hangzást természetesen harmóniában a többi hangszinttel is, de hallatszódjon frankón a mély
Tudom, ezért az árért szinte lehetetlen kérés ez, ezért is szeretném a segítségeteket kérni, hogy a lehető legjobbat fogjam meg amit csak lehetséges. Nézegettem ugye a jbl hangszóróit itthon, néhányat hallok itt az utcán vonulófeketeseregtől, bitangul szólnak, de én nem szeretnék ilyen kevés felhasználásra 50-100ezer ft-okat kiadni.
Olvastam itt azért visszafele, láttam hogy ajánlgatjátok az Anker Soundcore Motion Boom hangszórókat, az a gyártói oldalon most 76Eu-ért el lehet hozni + szállítás igaz nem tudom mennyi, de igazából teljes a homály az agyamban hogy mit kéne vennem, hogy ne fussak lyukra
Mi a véleményetek, találnék ennyi pénzért valami vállalható hangzású cuccot?Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hunt: Showdown
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest