Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Amúgy ha már hangszóró a Tronsmartnak jött ki új hangszórója, most írtak róla fizetett szponzorációs cikket. 25-30E a PH szerint az árazása, kíváncsi vagyok ez a ár a teljesítményével arányos-e. Mert ha úgy teljesít mint a T6 vagy T6 Pro akkor nem nagyon leszek lehidalva tőle.
De ha már ebbe az árkategóriába adják szívesen megnézném hogy verseng az Earfun Uboom L-el.De Unokaöcsém 13E forintos Evolveo hangszórója ellen is megnézném hogy állja meg a helyét. Jött amúgy a Tronsmart Bang is ami már hasonló 2 útas kialakitást kapott mint a Dockin D Fine/JBL Xtreme széria. Úgy láttom a gyártók ebből tudják a legjobb teljesítményt kisajtolni nem véletlen olyan népszerű.
Bár én arra kíváncsi vagyok mikor leszünk szemtanui megint valami olyan hangszórónak ami feltőrli minden eddigivel a padlót. Persze voltak itt hangszórók, amik viszonylag jók de nem feledhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest