- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Én is kérnék tanácsot közben. Elgondolkodtam én is egy Motion Boom Plus-szon. De egyrészt nincs, másrészt azért jó lenne kevesebbet költeni, harmadrészt pedig ugye azért hallani ezt-azt, hogy nincs minden rendben vele. Így lebeszéltem magam róla. Mit ajánlanátok?
Hordozhatóság annyira nem szempont. Vízállóság egyáltalán nem fontos, power bank funkció, LED fények, TWS, meg mittudomén mi, szintén nem számít. A jó üzemidő, tiszta hangzás, telt mélyek viszont annál inkább. Na meg azért hangerő se árt szabadtéri használathoz. A DOSS Soundbox XL jó kis hangszóró volt, de talán feljebb lépnék egy hasonlóan jó ár/érték arányú hangszóróval. Tehát ez a minimum szint hangzásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest