- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Keresnék olyan tűrhető minőségű BL hangszorót amiért "nem kár" a fürdőbe, hogy zuhanyzásközben érthetően halljam a podcasteket amiket hallgatok.
Igazság szerint Én arra gondoltam, hogy veszek valami kis egyszerűt az aliexről oszt kísz. Pár ezer forintos tételre kell gondolni. (2-4k)
Ugyan akkor szeretnék egy másikat is ami jobb egy fokkal, szóval ott már megszökhet az árcímke akár 5-6K-ig is. (DURVA MI ?)
Szóval a cél az az volna, hogy éppen aktuális háttérzajok mellett (zuhanyzás, mosogatás, kertben) jobban halljam a beszédet és ne füles/fejes legyen rajtam.
Van valakinek bármilyen javaslata, ami nem olyan brutálisan tré ? Akár konkrét vásárlási linkkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged